Piramida Logo

Piramida, građevinski obrt
Ivane Brlić Mažuranić 1
10090 Grad Zagreb, Hrvatska

Tel/Fax: +385 1 37 91 195
Mobitel: +385 98 97 39 868

Email: piramida.trumic@gmail.com

O nama

Građevinska firma "Piramida" sa sjedištem u Zagrebu (ul I.B.Mažuranić 1), prisutna je na hrvatskom tržištu graditeljstva i izvođenja objekata u visokogradnji od 1992. godine.
Strankama nudimo kompletnu uslugu izvođenja svih vrsta radova u visokogradnji.

Od osnivanja firme do danas izgradili smo mnogobrojne objekte po Zagrebu i diljem Hrvatske.
Danas firma zapošljava 20 ljudi od kojih je većina dugi niz godina sudjelovala u izgradnji dalje navedenih objekata i same firme, koja zbog predanosti, profesionalnosti i kvalitetnog svakodnevnog rada postoji i radi od 1992. god. do danas bez prekida.

drawing plans

Građevinski obrt "Piramida" uspješno surađuje sa firmom "GIP Pionir" d.o.o. (jednom od vodećih graditeljskih tvrtki u Hrvatskoj), kao kooperant u izvođenju armirano-betonske konstrukcije poslovnih i stambenih objekata, te po potrebi i određenih radova vezanih za niskogradnju.
Uz to drugi dio firme je orjentiran na izgradnju objekata za privatne investitore. Tako pored mnogobrojnih objekata izgrađenih za "GIP Pionir" d.o.o., paraleleno smo izgradili niz stambenih objekata po sistemu "ključ u ruke". Većina tih objekata su urbane vile, manje stambene zgrade, obiteljske kuće te objekti sa apartmanima po Jadranu.

Prati nas dugogodišnje iskustvo i kompletna mehanizacija za izvođenje radova na najkvaliteniji način, te školovani kadar koji je specijaliziran za sve potrebne radove.
Poslovnu filozofiju temeljimo na profesionalnosti, kvaliteti, poštivanju dogovora i ispunjenju svih ciljeva na odgovoran i savjestan način.